Thursday, December 10, 2009

N3 yg dh lapuk...

mcm dh lama sngat tak update blog.. tp.. ada ke org baca blog aku ni ekk.. lntak arr ada yg baca ke tak.. jnji aku suka .. hahahah
citer kali ni dh 2 or 3 weeks happen.. malas nak update.. asik jelajah blog org je.. tu yg malas update...
actually ni ari ahad.. ktorg g tesco xtra kat plentong .. dh lama giler bukak tesco tu tp tak penah jejakkan kaki pun.. ntah mimpi apa cik suami ajak aku jalan trussssssss.... blik dari tesco g umah mak aku coz jiran ujung umah buat knduri kawin.. yg bestnya along aku jd pengapit terjun.. pihak lelaki tu ktorg tak kenal langsung.. org perlis klau tak silap.. diaorg tak ckup org kot.. tu yg along tetiba jd pengapit.. ke along nak lari dari basuh pinggan ekk?? coz jiran2 lain ramai yg basuh pinggan.. mmg malas pak long alisha ni tau..


alisha kat tesco.. 1st time dok kat dlm troli.. slalu kena bwak stroller.. tgok tu dia tak sabar nak makan aiskrim.. bnda wajib yg kena beli everymonth..


model huggies yg notti..


siap memanjat lg...


alisha posing ngan ayah smbil tgok perantin b'arak


nmpak tak pak long b'ia jd perantin.. nasib ko arr long.. dari muda smpai dh tua ni jd pengapit je..

1 comments:

ciKYuL said...

along tu berlatih...nnt turn dia plak

Post a Comment