Thursday, December 31, 2009

JaLaN2 Lg...

Isnin lepas aku cuti... aku tmbah sehari coz b4 tu aku g shah alam ada wedding.. blik dari shah alam ari ahad.. konon2 takut penat walhal tak drive pun.. so aku ambik arr cuti..
on the way blik dari shah alam.. adik aku ajak g tgok wayang.. smbil2 tu nak perabih duit gak arr.. <--- penyakit yg mmg susah nak smbuh..

dlm pkl 3.30ptg ktorg g arr JJ.. jalan clear.. almaklumlah smua org keja.. aku je cuti.. hahaha.. smpai2 g beli tiket dulu.. ijat tgok citer lain... alhamdulillah.. spanjang dlm wayang alisha tdo je.. nilah 1st time bawak dia g tgok wayang.. mmg baik anak aku ni.. punyalah b'dentam dntum dlm panggung.. dia bleh tdo lena.. nak gak ambik gmbar dia.. tp kang org kata jakun plak...

lpas tgok wayang aku g masuk Primavera plak.. mmg nak cari kasut keja.. kasut yg ada dh haus.. maklumlah dari peknen aku pakai.. dh lama tak pakai heel.. rasa lain plak.. pstu aku g Bodyshop memandangkan stok perfume pun dah haus...

smentara tnggu ijat kuar dari wayang.. ktorg pun jalan2 kat tmpat game.. t'serempak arr ngan adik cik suami.. so smpat arr ajak iffa main skali.. tp muka iffa mcm tak ceria.. maybe ngantuk kot.. jgn alisha.. ngantuk mcm mana pun.. mgm terror b'lakon.. maintain je.. masuk keta, nyusu trus tmbang..

balik dari JJ.. cik suami nak blanja makan kat Singgah Selalu yg b'hampiran ngan Danga Bay.. time ni alisha dh tdo.. spanjang makan dok pangku dia jelah.. dh arr dlm wayang lenguh tangan n kaki.. tgh makan pun tdo gak.. tp bagus gak.. senang nak perabh makan.. tp gmbar kat Singgah Selalu tak smpat snap...

k arr pnjang plak N3.. tgok gmbar jelah..




posing b4 masuk wayang..



naik kuda.. klau nak tau free je tu.. baik benor bdak yg jaga tu.. ke dia kesian ngan org tua perangai bduak ni yerk..










smpat g toyrus.. main gelungsur..


busu pilihkan baju alisha.. tp tak m'jadi pilihan ayah.. mmg tak plan beli baju alisha.. tp t'beli gak..


niat ati nak beli carseat utk alisha.. tp tak b'kenan plak.. bkn apa... harganya yg tak b'kenan...


smpat posing kat bodyshop... sengih komain lg..


hasil rembatan utk alisha.. nmpak tak pelampung tu.. ni bahana tgok blog iza (the pink stilletos) arr ni.. ingatkan mahal.. rupanya harga mampu milik ...


ni plak hasil rembatan mama.. tak arr bnyak pun,,, beli yg pnting je.. utk g keja je tu... perfume pun biasa2 je.. makcik tak kayo pun..

1 comments:

ciKYuL said...

amboi..shopping ye~ owh...rindunyer kat budak kecik tu.

Post a Comment