Thursday, December 10, 2009

cuti2...

ok.. ni pn N3 lapuk.. khamis lpas aku ambik cuti.. memandang cik suami keja tak tntu masa.. bila kena off day dia .. aku pun gedix2 arr ambik cuti.. ktorg g jusco.. tak tau arr napa suka benor g jusco. ada Member Card Sale.. cik suami siap bg duit lg... tp bini dia pusing bagai nak rak kat jusco tak beli apa pun.. sengal ke tak aku ni.. tp aku ni mmg isteri yg baik.. tak reti belanja duit laki.. adakah baik or sengal? balik dari jusco.. ktorg g Proton.. spt biasa p.long msti nak ngikut.. bgus gak dia ikut.. dia bleh jd babysitter..(nasib ko arr pak long.. sapa soh jd penyayang.. heheh)
citer g Proton tu aku akan update napa aku ke sana yerk





anak ayah..





keletihan..


test drive..


test drive lg... aku tnjuk skit je yerk.. keta apakah ini...?


alisha ngan babysitter... (mati aku klau along tau ni..)

5 comments:

Afne said...

wahhh order exora ker?

ciKYuL said...

ohohoho.....ada org nak beli kete baru~ boleh la i naik nnt..hehehe...

afdni said...

ewah..beli kete baru yerr..bleh ler jenjalan kl selalu..

pssttt : bak sini no phone along ko..aku nk report..hahahaha..

midot said...

bestnya..aku dengo cite exora ni ok gak..

Ayu Hussien said...

nanti nak jalan2 ngan kete baru ... jgn lupa ajak ktorg skali yek... tak pun ajak Akmal ngan Dekya jek... hihi....

Post a Comment