Monday, August 24, 2009

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love



skrang ni aku giler msuk contest... so.. sapa2 nak join contest ni bleh arr masuk ke blog http://yatiechomeyl.blogspot.com/.. Apa yg diperlukan dlm contest ni..


1) to put a kissing cheek picture and tell me why do you like the picture.* tak kisahlah gambar hubby anda cium pipi anda OR anak sulung anda cium pipi adik dia OR gambar anda cium pipi mak anda OR gambar cium pipi kawan sejenis OR gambar anda cium pipi anak anda OR whatever...asalkan jangan buh gambar cemolot sudah ye ..blog i bukan blog porn hoccay..kui3x...*


# Update : gambar cium pipi jer tau sebab juri contest ni jenis suka tengok gambar yang menampakkan expression muka, kalau cium dahi tak nampak sangat expression nyer ye tak? *I siap bagi hint lagi kui3x...yg pilih winners nanti incik hubby selaku incik juri*

Terms & Conditions :
a) This giveaway is only for the follower of Yatie Chomeyl's Blog - done
b) Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified) - done
c) Upload the banner of this contest to your sidebar - done
d) Only ONE picture per entry - done

gmbar ni masa g KL aritu.. cik suami sibuk tgok MU lawan bola .. aku n alisha dok dlm bilik hotel je.. mmg suka sngat gmbar ni sbb si kecik ni sengih melebar..

2 comments:

yatie chomeyl said...

salam kenal...dah terjah entry ni..good luck :)

Ayu said...

alah...takde ar pulak gambo cium2 ni. heheh

Post a Comment