Monday, August 24, 2009

sUsU mErUnDuM......

2-3 arini susu aku merundum ngan truk skali.. klau dulu.. at least pg dlm pkl 10 bleh dpt 8oz.. skrang ni 2oz @ 3oz je susu yg dpt.. mgkin sbb stress..
ughhaahhh.. aku stress sbb :
1st ~ sejak sebulan ni hormon aku tak btul.. period aku tak btul.. org kata klau kt breastfeed tak period.. tp aku sjak 3bln lahirkan alisha period dtg mcm biasa.. cuma sjak sebulan ni period aku tak btul.. tak btulnya sbb lpas kuar seminggu mcm biasa.. 'dia' stop 2-3 ari.. pstu dtg smula.. snang ckp bln ni mmg period spanjan ari arr... stop kejap kuar b'ari-ari..

aku dh try minum air sengkuang cina... Milkmaid Tea n aku makan gak Motilium.. tp ntahlah.. signal prolaktin aku tak smpai lg kot..

smlm ari Ahad.. aku mmg pam je kejanya... tp hasil mmg skit.. yg sedihnya mlm td aku cuma dpt 0.5oz je..
pd kengkawan yg ada idea or penah alami situasi mcm ni.. harap2 bleh arr kongsi ngan aku..

2 comments:

aZeeMaH said...

salam amy

akak pun face the same problem....

baru sat2 ni pam dpt 4 oz jer

huwaaaaaaaaaaaaaaa

ni baru hari ke 3 posa....camno nihhh

.:Iz-AnN (",):. said...

sabar ye mie...dugaan tu...
baca kat blog aku plak...
http://h-n-i.blogspot.com/2009/08/alhamdulillahwalaupun-puasa-tapi.html

Post a Comment