Wednesday, August 26, 2009

KuRmA


aku bukak http://www.bengkungmoden.com/blog/.. sgt b'guna info yg ada utk ibu2 yg menyusukan baby.. maklumlah sjak 2 mnjak ni kan susu aku tak bnyak.. so aku kena arr cari info sebanyak yg boleh utk m'nmbahkan ilmu sekaligus tmbhkan susu...

ok.. kali ni tipnya ialah:

makan 7biji kurma waktu sahur.. haaa.. jgn lupa selawat ke atas nabi gak tau.., slain dari tu kt kena niat dlm ati supaya supply utk susu kt xkan b'kurang..

insyaAllah smuanya akan ok spanjang kt puasa.. aku nak cuba tips ni gak.. aku tak snggup tgok anak aku minum susu tin.. slagi aku bleh usaha aku usahakan walaupun confirm stress... uwaahhhh

2 comments:

Ayu said...

amin...smg berjaya. Akmal & Dekya dulu dpt btahan 3 bulan je susu bdn. nak wat mcm ne.ms tu xde pendedahan ttg "pam".guna yg bateri lg strees. huhuu...

Ayu said...

eh..ada sambgn ni, akhirnye tpaksalah k.Ayu bg gak "susu tin" (Dumex Dogro)pd anak2ku... cuma Amie jgn putus asa yee

Post a Comment