Monday, August 24, 2009

Contest Jom Pakai Shawl




Ini adalah STICKY MODE.... klau nak tgok N3 lain scrool ke bawah yerk...




Syarat2 pernyertaan:




1)Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini


2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)

- aku mmg follower tegar ko.. heheh

3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing.

- sjak wujudnya blog mmg dh link'an..

4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini.
- dh buat dh....

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.

- aku sudah b'jaya letak sidebar.. heheheh...



Cara-cara untuk menyertainya ialah:-


1. Sila uploadkan sekeping gambar anda yang memakai shawl. tak kira la shawl jenis plain, bunga2, printed atau sebagainya...janji gambar tersebut bermotifkan shawl udah...


- sudahhhh.. bleh ke aku publish anak beranak skali...


2. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.


-orait bosss








2 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

yelah...yelah...pass...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck amie.. tapi lain plak tengok muka amie pakai shawl ni

Post a Comment