Tuesday, July 21, 2009

Alhamdulillah... syukur sesangat



smlm n pg td susu aku b'kurang sesangat.. aku dh mula risau.. n aku pn surf website momlittlesone.. n sbb risau sangat dh order pun Milkmaid Tea (Set Trial).. utk banyakkan balik susu badan aku.. erm.. baru je order dlm pkl 3ptg td aku pam mcm biasa (schedule aku mengepam mmg sama je.. sbb tu aku pelik nama skit) n alhamdulillah.. hasilnya kembali bnyak walaupun tak sebanyak izan n kengkawan yg lain... apa pun syukur sesangat.. klau tak anak aku nak minum susu apa weii..

3 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

ishh...apa mention nama aku ni...ke izan tu nama kawan ko yang lain...hehehe...pepun tahniah mie...jangan stress2...niat kita suci dan murni nak bf anak selama yang mungkin...so insyaAllah ada rejeki tuk qaisara itu...aku doakan moga kita sesama berjaya k...

midot said...

amie..jom chat kt blog aku..

aZeeMaH said...

wahhh...banyaknyerrrrrrrrrrr

akak dpt sket jer...uhuk2

1 sessi bleh dpt paling tinggi 6 oz jer tau

jeles sihhhhhhhhhhhh

Post a Comment