Tuesday, May 10, 2011

Luncheon bersama Anuar Zain

salam semua.. memandangkan si kecik yang sbenarnya dh besar tgh tdo.. dpatlah mama dia buat keja yang dah lama ditinggalkan..
bertempat di Persada, JB 19 April 2011 .. Management berbesar hati utk sponsor 15 org staff ke Luncheon bersama abg nuar zain..
utk secretaries lunch kali ni.. bleh arr aku bg markah 5/10.. jgn salah sngka.. 5/10 tu bkn sbb performance abg nuar hancus... tp ntahlah ekk.. klau bkn minat 100% pun.. nak arr gak tgok nuar tu nyanyi ngan tenang.. tnpa diganggu kepala org je.. tp tak best.. coz fan dia t'lalu fanatik.. last year fan faizal tahir pun fanatik gak.. tp faizal dia pndai jga ati org yang dtg.. maklumlah bkn RM20-RM50 yang dibayar..
by the way suara abg nuar mmg mantop.. cuma gangguan fan dia yg over je tak mantop.. aritu mcm bkn raikan secretary je rasanya...




tiket...



nak kuar g toilet pun kena cop.. ni gara2 tak bawak tiket kuar arr ni



abg nuar dh kuar dh....



antara geng2 tmpat keja yang joint

1 comments:

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment