Monday, September 7, 2009

sEpUpU2 aLiSHa dTg uMah..












smlm.. si kembar dtg umah.. kembar nangis sepanjang malam... so aku soh adik ipar aku bawak kembar dtg umah.. ayah aku bleh buatkan air... 1st time aku tgok si kembar ni.. si abg namanya Mohd Hafiz adik plak Mohd Haris.. jgn korang tnya kat aku mana satu abg mana satu adik yerk.. menurut mak kembar.. dia bezakan melalui cuping telinganya..

so lpas solat terawih ayah aku pun baca2 arr something.. jgn tnya aku yerk apa ayatnya.. yg psti ayat2 dari al-quran.... elok plak si kembar tdo masa dtg umah tu... diam je..

selain si kembar.. Iffa anak adik ipar aku pun ikut skali.. geram btul tgok baby ni yerk.. erm.. bila dh ramai2 kat umah tu.. mcm taska pun yerk.. n aku tgok anak dara aku tu dh mcm besar plak coz sepupu2 dia smua kecik2 lagi..

cpat btul anak mama m'besar ....

1 comments:

Ayu said...

aah ..mak pun ada cite. baby kembar dtg umah mak ehh.
mungkin baby tu kembung perut ..sbb tu melalak jek. biasa ar.. baby mmg mcm tu. tp klau nangis x benti mesti panik kan...

Post a Comment