Thursday, June 25, 2009

kEnA tAg nGaN aFnE...

NAMA - NAMA TIMANGAN ANDA

nama timangan bleh d'katakan bnyak..
ayah panggil - kak teh

mak & adik bradik panggil - amie

makcik pakcik sedara - sapani (nama btul shafhani)

kengkawan kat tmpat keja - amy

yg tak menahan skali tu.. masa zaman skolah cikgu2 panggil - rahmah
wakakakkwakakakak.. klakar nama aku kan.. nak buat cmner nama btul ku tu sdap sungguh.. heheh

ANDA SEORANG YANG :


sngat tidak sabar orgnya.. n klau aku ckp ngan cik suami tu... klau dia tak pandang muka aku ni.. sure aku merajuk... panas baran orgnya ni... so be careful yerk... apa lg ekk.. mudah memaafkan.. tp jgn harap aku nak lupakan klau org tu buat aku kecik ati...


INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA ISTIMEWA DI MATA ANDA

sure arr mak ayah.. suami t' cinta.. n yg tak bleh tnggal NUR ALISHA QAISARA.. aku tak bleh jauh ngan smua org ni.. bleh gulap gulita dunia...

LAGU LAGU KESUKAAN ANDA

aku layan smua jenis lagu... tp yg melentuk2 ni yg jenis hanggung pala ni aku tak bleh arr.. pening pala aku.. for the time being ni aku suka lagu revolusi.. tak tau napa..

MAKANAN KESUKAAN ANDA??

aku suka asam pedas ikan duri.. kecur ni weii.. tp make sure mak aku je yg masak... org lain tak ummppphhh arr aku rasa

WARNA KESUKAAN ANDA??

dari dulu lg aku suka MERAH.... n i hate blue.. coz everyday kena pakai baju biru.. kang klau tak pakai kena buang keja plak

SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS

aku jarang stress.. aku org yg hepi go lucky.. hehehe


TIGA BENDA YANG MESTI ADA DLM BEG ANDA


skrang dh xde handbag arr.. g keja bawak beg SPECTRA 3 tu.. tu pun dh ari2 org sound " bnyak bawak beg..." tp aku selitkan gak purse ngan h.phone.. 2bnda ni wajib ..

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA??

ntah dh lupa.. rasanya last week kot.. cik suami marah sbb tak lipat baju .. uwwwahhh.. malasnya nak lipat baju... kena marah skit pun terasa ati ni..

TAG 6 RAKAN ANDA

k.ayu
yuni

yul

izan
farhan
balqis

2 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

oit amie...tu ko tag aku ke apa tu...kalu ko tak bitau aku tak wat...hahaha...

Y@ZeD@ said...

iii amie.. apa kabar!!

sory, akak tak perasan ler awk jadik followers.. hehehe..

ishhh... dh ada anak ekk.. rindu tul kt awak!

Post a Comment